- Sommerfest og firmafester med garantert god stemning 

Sommerfest Oslo

 

Sommerfest er ofte sol, lange kvelder og koselig stemning. Vi kan ikke garantere sol, men vi gjør alt for at dere skal føle dere som konger på eget arrangement. Om dere ønsker sommerfest ved sjøen, på sjøen eller på en av østlandsområdets velegnede områder, garanterer vi god stemning på deres sommerfest. De mest populære stedene for sommerfest Oslo er Bygdøy, Holmenkollen, Oslomarka, Aker Brygge med mange velegnede lokaler og restauranter, flere øyer i Oslofjorden som f.eks Langøyene, Kjeholmen, Kavringen, Steilene, Oscarsborg m.fl. Ellers har vi tett samarbeid med andre flotte destinasjoner fjernt og nært fra Oslo og Akershus.

 

La oss gjøre sommerfesten til et annerledes og morsomt arrangement. Vi mener å kunne garantere en lokasjon og løsning som gjør sommerfesten deres til et minneverdig arrangement.

 

Vi hjelper dere med lokasjoner, tema, mat/drikke, personell, dekor, teknikk, artister og underholdning. 

Ta kontakt så sender vi dere bilder og info om flere flotte lokasjoner! 

God sommerfest!

Her er 4 forslag til lokasjoner for deres sommerfest i Oslo og omegn.

Sommerfest på
Kavringen

Sommerfest på Kavringen innbyr til mange muligheter. Vi frakter dere ut i båt til en av de fineste steden Oslofjorden har å tilby.

 

Her finnes flere hus med plass fra 20-250 personer.

 

Med Oslofjordens fineste solnedgang blir det garantert god stemning på terrassen på seilloftet som er det største lokalet på Kavringen.

Sommerfest på Bygdøy

Bygdøy med dens nærhet til sentrum og flotte beliggenhet til vannet gir oss mange flotte lokasjoner.

 

Hjemme Hos er et koselig sted med meget intim og koselig atmosfære. Passer godt for grupper fra 30-60 personer. Både ute og inne.

 

Bygdøynes, utenfor sjøfartsmuseet. Flott gressplen med plass til opptil 500 personer i telt. 20 meter fra sjøen og utsikt både til sentrum og nesodden.

 

Flere steder kan også nevnes. Ta kontakt for pristilbud og flere forslag.

Sommerfest på villmarkscamp
Ribtur og sommerfest på Oscarsborg

 Vi er heldige og har tilgang til en villmarkscamp kun 12 minutter fra Oslo sentrum. Her kan vi ha hinderløyper, 5-kamp, paintball og utekonserter.

 

Bespisning kan skje ute rundt et stort bål eller inne i lavvo. Her er det plass til opptil 150 gjester.

 

Ta kontakt for mer info og priser.

Hva med en skikkelig blåtur som start på sommerfesten?

Vi henter vår gjester ved kontoret eller egnet brygge i Oslofjorden og lover action, historiske innslag og en fantastisk start på deres sommerfest. En favorittdestinasjon er Oscarsborg med sin fantastiske historie, spennende aktiviteter, guidet tur og nydelig mat i flotte lokaler i borgen eller restauranten ved sjøen.

Virker dette spennende? Ta kontakt for mer info og priser.

1/1

© 2019 Lyn&torden event, +47 920 65 077, +47 920 28 788, Widerøeveien 1, 1360 Fornebu

 

 

+47 920 65 077

info(a)lynogtorden.no