top of page

- Sommerfest og firmafester med garantert god stemning 

Sommerfest

Sommerfest er ofte sol, lange kvelder og koselig stemning. Vi kan ikke garantere sol, men vi gjør alt for at dere skal føle dere som konger på eget arrangement. Om dere ønsker sommerfest ved sjøen, på sjøen eller på en av østlandsområdets velegnede områder, garanterer vi god stemning på deres sommerfest. De mest populære stedene for sommerfest Oslo er Bygdøy, Holmenkollen, Oslomarka, Aker Brygge med mange velegnede lokaler og restauranter, flere øyer i Oslofjorden som f.eks Langøyene, Kjeholmen, Kavringen, Steilene, Oscarsborg m.fl. Ellers har vi tett samarbeid med andre flotte destinasjoner fjernt og nært fra Oslo og Akershus. 

Ta kontakt så sender vi dere bilder og info om flere flotte lokasjoner! 

God sommerfest!

Her er 4 forslag til lokasjoner for deres sommerfest i Oslo og omegn.

Villamalla.jpg
Sommerfest i og langs Oslofjorden
Telt og event
Sommerfest på Bygdøy

Oslofjorden innbyr til mange fantastiske muligheter for Sommerfest, både på de idylliske øyene og langs fastlandskysten. Vi frakter dere gjerne ut i båt til de fineste stedene Oslofjorden har å tilby, men er man avhengig av enkel tilgang, kjenner vi også flere perler langs fastlandet, nærmere sentrum.

 

Her finnes alternativer fra 20-500 personer.

 

En sommerkveld ved vannet, gjerne med solnedgang, er en god oppskrift på en vellykket sommerfest.

Bygdøy med dens nærhet til sentrum og flotte beliggenhet til vannet gir oss mange flotte lokasjoner.

 

Hjemme Hos er et koselig sted med meget intim og koselig atmosfære. Passer godt for grupper fra 30-60 personer. Både ute og inne.

 

Bygdøynes, utenfor sjøfartsmuseet. Flott gressplen med plass til opptil 500 personer i telt. 20 meter fra sjøen og utsikt både til sentrum og nesodden.

 

Flere steder kan også nevnes. Ta kontakt for pristilbud og flere forslag.

Takterrasse og Sommerfest
Sommerfest på takterrasse i Oslo
RIB TUR.jpg
Ribtur og sommerfest på Oscarsborg

 Vi er heldige og har flere gode avtaler med kanskje de fineste og mest populære av Oslo sine tak-terrasser. Her tilbyr vi komplette oppsett for bedrifts-arrangementer på 40 til 800 gjester. 

 

Terrassene tilbyr stor fleksibilitet med hensyn til været i Norge som ikke alltid spiller på lag, men som ikke skal få legge en demper på sammenkomsten. 

Ta kontakt for mer info og priser.

Hva med en skikkelig blåtur som start på sommerfesten?

Vi henter vår gjester ved kontoret eller egnet brygge i Oslofjorden og lover action, historiske innslag og en fantastisk start på deres sommerfest. En favorittdestinasjon er Oscarsborg med sin fantastiske historie, spennende aktiviteter, guidet tur og nydelig mat i flotte lokaler i borgen eller restauranten ved sjøen.

Virker dette spennende? Ta kontakt for mer info og priser.

bottom of page