top of page

- Et kick off skal være motiverende! -

Kick off

Alle trenger en vitamininnsprøytning en gang i blant, og stadig flere bedrifter ser viktigheten ved å øke trivselen og arbeidsgleden til sine ansatte i form av et kick off. De ser hvor tett dette henger sammen med effektivitet og produksjon.

 

Skal dere lansere en ny tjeneste eller et produkt?  Trenger dere lokaler, møterom, flere parallellsesjoner, dagpakke? Spørsmålene er mange. Vi ønsker å finne løsningene for deres neste kick off i Oslo.

 

Et kick off skal være motiverende. Motiverende for de ansatte, fra ledernivå til salgsavdelingen og til alle de i front og back office så vel som lageret, som gjør hverdagen uvurderlig.

 

Ønsker dere et kick off for å skape moment, øke salgsgleden og motivasjonen til selgerne, skape bedre samhold innad i bedriften, eller rett og slett bare gi de ansatte litt mer glede i hverdagen? Vi kan levere et kick off dere sent vil glemme.

 

Vi i Lyn&torden event tror alt er mulig, vi tror gode, gjennomtenkte, velproduserte og velkomponerte opplevelser fungerer som vitamin for sjelen, enten det er et firma, et produkt eller enkeltpersoner som skal vies oppmerksomhet.

Det er vi som gjør det virkelig!

Kick off i Oslo

Oslo er en flott destinasjon. Ikke bare pga. dens midtpunkt i Norge, men også dens nærhet til marka, sjøen, og bylivet som byr på storbyens mange muligheter.

Kick off på konsertarenaen

Kick off lagt til en av konsertarenaene er en spesiell opplevelse.

Faglig forankring med uformell setting. Trenger man å sitte eller holder det med ståplasser.

 

Vi kan finne et av konsertlokalene som setter preg på deres arrangement.

Kick off på Gardermoen

Et kick off på Gardermoen gir mange fordeler. Er dere mange som kommer med fly kan det å holde arrangementet her gjøre logistikken lettere.

 

Sammen med alle destinasjoner på Gardermoen ønsker vi å tilrettelegge for at dere finner det best egnede stedet.

 

Kick off i utlandet

Tenker dere på å legge Kick off til utlandet.

 

Vi ønsker å fremheve noen steder uten å sette begrensninger:

- Strømstad

- Riga

- Malta

- Reykjavik

- Paris

- London

 

Har dere andre ønsker? Spør oss om tips da vel!

bottom of page