top of page

Aktiviteter under et arrangement skal gi god opplevelser

-

Aktiviteter for grupper og firmaer

På sjøen

RIB

RIB er en frisk opplevelse med masse action som man kan oppleve hele i året. Turene kan innholde alt fra til en rebus i indre Oslofjord til langdistanseturer til Danmark, med stopp underveis, og overnatting. Rib kan også kombinerers med teambuilding.

Flyboard

Flyboard er et spennende og forholdsvis nytt konsept som en kul utfordring til gjestene i et selskap langs sjøen eller på båtcruise i Oslofjorden. Ta kontakt for mer info.

Charterbåt og båtturer

Lyn&torden event tilbyr fantastiske firmaturer på båt med god mat og drikke, underholdning, bar og dans. Vi har også båter til transport og hygge, fra og til mange flotte destinasjoner på øyer og lokasjoner langs fjorden.

Yachtutleie

Yachtutleie for de som ønsker å ha med seg forretningsforbindelser eller gode venner på en eksklusiv tur på sjøen. Ta kontakt for tilbud og priser!

Klatring

Vi tilbyr klatrekurs innen- og utendørs, eller bare en dag for å få en introduksjon til en veldig spennende og utfordrende idrett. Fungere utrolig godt som en teambuilding øvelse, og mange har ekstrem framgang bare på noen timer. Dette er også en flott teambuilding aktivitet. 

Golf

Vi kan tilby en opplevelsesrik og gjennomført dag for deg og din gruppe eller firma. Enten for en innendørs konkurranse på de flotte inne anleggene i Oslo, eller på en av de fantastiske ute anleggene på Østlandet. Vi booker arrangementer for dere med golf, lunsj, middag og en andre ønskede opplevelser i forbindelse med dagen. La oss gjøre dette til en morsom teambuilding aktivitet.

Motorsport

Vi elsker motorsport og har sett hvor fokuserte og ivrige våre kunder blir på disse eventene. Delta i konkurranser i alt fra Go karts til gravmaskiner, banebiler, rally, rå terrengkjøring med mer. Morsommere team building aktivitet er vanskelig å finne. Her kan gjestene utfolde seg med fart og moro.

Vannsport

Interessert arrangerte events som skal inneholde vannski, kneeboard, wakeboard, vannscootere eller dykking. Vi har eget utstyr og kontaktene.

 

Escape room

Escape aktivtetene har blitt så populære blant annet fordi de er fleksible for skreddersøm for din gruppe med hensyn til plass, tid og sted. Aktivitetene kan gjennomføres der dere befinner dere. Escape room er basert på bruk av nettbrett, men vi legger inn  ulike øvelser med både fysiske- og hodebry utfordringer med utgangspunkt i deres ønsker og misjon for øvelsene.

Villmarksleir 

Tilbud for bedrifter, organisasjoner eller andre grupper, som avveksling i forbindelse med møter, kurs og konferanser, kundearrangement, teambuilding, kick-off, blåtur, "bli kjent" arrangement eller belønningsarrangement. Hygge og utfordringer uansett fysikk og alder. Villmarksleir kan også kombinerers med teambuilding..

Helikopter

En utrolig sightseeing opplevelse, eller kanskje et ønske om action med et fallskjermhopp? En overraskelse til en venne eller et eget ønske om å selvrealisering? Lyn&torden event skreddersyr din tur!

Leker

Selskapsleker, teambuilding, konkurranser, icebreaking? U name it, we fix it! Vi lager team building aktiviteter som er lekende for alle.

Rebus og fotojakt

Alt fra enkle rebusløyper med aktiviteter som geværskyting, pil og bue, tautrekking etc. til hodebry og gåter. Vi har mange spennende konsepter. Hva med å kombinere en rebus med en teambuilding aktivitet eller i Oslofjorden på en RIB - safari?

Ekstremsport

Fallskjermhopp, bilsport, vann og båt sport, rafting, klatring etc

 

 

Alle skal med! - Les mer om teambuilding her

RIB safari i Oslofjorden

RIB safari i Oslofjorden

SNøscooter-safari

SNøscooter-safari

Flåtebygging

Flåtebygging

5-kamp

5-kamp

Flyboard

Flyboard

bottom of page